ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ

 
idravlikos image

Οι υδραυλικοι είναι μια κατηγορία τεχνικών που συχνά πυκνά χρειάζονται σε κάθε κτήριο, καθώς μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών, από πολύ απλές βλάβες έως πολύπλοκα ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα οι υδραυλικοι χρειάζονται για ένα πλήθος από υδραυλικες εργασιες, που αφορούν κυρίως την επιδιόρθωση προβλημάτων, καθώς επίσης και τις υδραυλικες εγκαταστασεις κατά βάση σε νέες κατασκευές ή πλήρεις ανακαινίσεις.

Ιδιαίτερα βέβαια αυτή τη δύσκολη εποχή όλοι και περισσότεροι προτιμούν να γίνουν για λίγο οι ίδιοι υδραυλικοι και να λύσουν μόνοι τους όποιες μικροβλάβες εμφανιστούν, με σκοπό να γλυτώσουν χρόνο αλλά κυρίως και χρήματα. Για πραγματικά μικρής εμβέλειας προβλήματα – όπως την επιδιόρθωση μιας βρύσης ή την αλλαγή της – είναι θεμιτό να αναλάβει κανείς μόνος του τις εργασίες, όμως υπάρχουν πιο σύνθετες βλάβες όπου οι υδραυλικοι είναι απαραίτητοι και αναγκαίοι.

Βεβαίως οι υδραυλικοι αυτοί πρέπει να είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι, ώστε να είστε σίγουροι πως μπορούν να σας δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση. Ο πιο εύκολος τρόπος να βρείτε τον καταλληλότερο είναι να αταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας με μερικές βασικές λεπτομέρειες ώστε να βρείτε τον κατάλληλο υδραυλικο. Μάλιστα οι υδραυλικοι αυτοί έχουν έχουν αξιολογηθεί και από προηγούμενους πελάτες τους.


Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να μη χρειαστεί καν να προβείτε σε υδραυλικες εργασιες ή έστω να φροντίσετε αυτό να συμβαίνει όσο το δυνατόν σπανιότερα. Σκεπτόμενοι ακριβώς αυτό θα σας παραθέσουμε παρακάτω μερικές πολύ χρήσιμες και ωφέλιμες συμβουλές, οι οποίες θα σας κρατήσουν μακριά από αρκετές υδραυλικες εργασιες.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ

- Μη σφίγγετε ποτέ πολύ τις βρύσες! Ακόμα και αν στάζουν όσο τις στρίβετε τόσο τους κάνετε κακό. Απλά θέλουν αλλαγή τα πετσάκια, που δεν χρειάζεστε και να είστε υδραυλικοι για να τα αλλάξετε.

- Αν έχετε ηλιακό θερμοσίφωνα και δεν θέλετε συχνά πυκνά να σας επισκέπτονται υδραυλικοι στο σπίτι, φροντίστε κατά το Φθινόπωρο να συμπληρώνετε με αντιψυκτικό υγρό.

- Αφότου χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο ρούχων καλό είναι να κλείσετε και την παροχή του νερού.

- Καλό είναι κάθε 2 με 3 χρόνια να αναλαμβάνουν κάποιοι υδραυλικοι να αλλάζουν τη βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα και να ελέγχουν το ανόδιο μαγνησίου.

- Για να μη χρειαστεί να έρθουν στο μέλλον υδραυλικοι για να επισκευάσουν τα καλοριφέρ σας, φροντίστε να τα εξαερώνετε συχνά. Έτσι θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και υψηλότερη απόδοση.

- Όταν πλέον περάσει ο Χειμώνας και τα κρύα, κατεβάστε τον διακόπτη παροχής ρεύματος του λεβητοστασίου.

- Αν οι βρύσες σας αρχίζουν να βουλώνουν από τα άλατα, ο πιο εύκολος τρόπος να τις καθαρίσετε είναι να αφήσετε τα φιλτράκια τους μια μέρα μέσα στο ξύδι.

- Όταν βουλώσει μια αποχέτευση σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε καυστικά ή άλλα σχετικά υγρά. Είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να έρθουν υδραυλικοί για να επισκευάσουν τις κατεστραμμένες υδραυλικές σας εγκαταστάσεις.

- Τοποθετήστε μηχανοσίφωνα στις αποχετεύσεις, ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές.

- Καθαρίστε μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να έρθουν υδραυλικοι στο σπίτι τουλάχιστον μια φορά ανά έτος τον μηχανοσίφωνα

- Για να γλυτώσετε τις οσμές και από τα φρεάτια, τοποθετήστε λίγο γράσο μέσα στο καπάκι στα καλύμματα των φρεατίων

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ

- Μην ρίχνετε τα λίπη από το μαγείρεμα απευθείας στον νεροχύτη, αλλά διαλύστε τα με κάμποσο ζεστό νερό. Αυτή είναι μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες για τα προβλήματα στον νεροχύτη που έρχονται να λύσουν οι υδραυλικοι

- Αν σκοπεύετε να λείψετε για μεγάλο διάστημα από το σπίτι, κλείστε την παροχή του νερού και τον γενικό. Αφότου επιστρέψετε μην παραλείψετε να αφήσετε για αρκετή ώρα να τρέξει κάθε βρύση, πριν τη χρησιμοποιήσετε

Αυτές είναι μερικές συμβουλές και οδηγίες ώστε να μείνουν μακριά σας όσο γίνεται οι υδραυλικοι και να μην τους έχετε συχνά ανάγκη, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα. Ότι και να κάνετε όμως σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν περιπτώσεις που οι υδραυλικοι θα σας είναι αναγκαίοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο σας μέλημα πρέπει να είναι οι υδραυλικοι αυτοί να είναι έμπειροι και οικονομικοί, ώστε να λύσετε τα προβλήματά σας με χαμηλό κόστος.

Αν δεν θέλετε να ρισκάρετε να πραγματοποιήσετε τις εργασίες μόνοι σας, αλλά να τις αναλάβει κάποιο συνεργείο και να λάβετε προσφορές με απόλυτα συγκεκριμένες τιμές, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι το myConstructor. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και θα λάβετε προσφορές θα συγκρίνετε τιμές από αρκετά έμπειρα και οικονομικά συνεργεία, που έχουν ήδη αξιολογηθεί στα υδραυλικα από προηγούμενους πελάτες. Καλέστε τους για λεπτομέρειες ή ακόμη και για ραντεβού! Έτσι θα πραγματοποιήσετε εύκολα και αποτελεσματικά μια έρευνα αγοράς από την άνεση του σπιτιού σας.

 


Καθώς ολοκληρώνουμε την ενότητα με τίτλο υδραυλικοι, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε δύο ακόμα ενότητες όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα καλό είναι να ενημερωθείτε για τις υδραυλικες εργασιες και τις υδραυλικες εγκαταστασεις, τις οποίες αμφότερες αναλαμβάνουν υδραυλικοι.

Για πληροφορίες ή λεπτομέρειες καλέστε μας στο 210 300 9323